Antiallergén légtisztító spray

Az antiallergén szobai spray eltávolítja a pollen és a háziállat allergéneket, valamint a gomba spórákat, melyek a szénanátha, tüsszögés, zihálás, asztma, ekcéma és csalánkiütés okozói lehetnek.

Termék leírás
Részesítse előnyben az olyan megoldásokat allergiás tüneteinek csökkentésére, melyek a tünetek okozóit, azaz az allergiás panaszok okait szüntetik meg! Különösen javasolt szénanáthában szenvedőknek, s mindazoknak, akik 1-es típusú allergiával küzdenek. A spray megszüntetheti az orrnyálkahártya gyulladás, a nehéz légzés és kötőhártya gyulladás kiváltó okait.

Az allergének a lakás bármely pontján fellelhetőek. Ezek a részecskék okozhatják a szem, az orr, a torok irritációt, a légzési nehézségeket, illetve hozzájárulhatnak a bőrkiütésekhez. Ezen allergének eltávolításában nyújt segítséget az AirCleanse Antiallergén légtisztító spray. A spray minden olyan anyag levegőben mérhető koncentrációját csökkenti, mely egyébként szenvedést okozna a krónikus allergiások számára. A spray használatával inaktívvá tehető a háziállatszőr, a pollen és a poratka, mint allergén.

Permetezzen AirCleans-t a levegőbe. A termékben található negatív töltésű hatóanyagok felfogják a levegőben található allergén részecskéket és az illóolajok lebontják azokat. A flakon tartalma az előírtaknak megfelelő használat esetén kb. 6 hétig elegendő.

A szer nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.

Használati utasítás
A flakont függőlegesen tartva, használat előtt jól rázza fel.

  • 1. Kisállat szőr és poratka elleni használatnál az első két hétben hetente kétszer, majd ezt követően hetente egyszer fújjon be.
  • 2. Egy fújást cca. 5 légköbméterre használjon.
  • 3. A befújást követően 2-3 óra elteltével portalanítson és porszívózza ki a szobát.

 

Az erős pollen koncentráció időszakában használja akár naponta is, eközben tartsa zárva az ajtókat és az ablakokat. Eucalyptus-szal és YlangYlang-gal, melyek természetes Anti-allergének.

Termékösszetétel: