allerDmx kép másolata  AllerDmx -Poratka elleni elektromos készülék

Elektromos készülék a poratka ellen – több, mint két millió poratka található egy kétszemélyes ágyban.  A poratka által termelt allergének okozzák a nátha és a szénanátha tüneteinek felét.  Természetes, ultrahangos védelem. Hatótávolság: egy közepes méretű (kb. 62 m2) szoba.

  ItchGone – rovar és szúnyogcsípésre

Az Itch Gone egy használatra kész eszköz a rovar és szúnyogcsípések enyhítésére szolgál.  A gombot 15-ször kell megnyomni, hogy megkönnyebbüljünk a szúnyog / rovarcsípés okozta viszketéstől. M

Air Cleanse – Antiallergén légtisztító spray

A spray minden olyan anyag levegőben mérhető koncentrációját csökkenti, mely egyébként szenvedést okozna a krónikus allergiások számára. A spray használatával inaktivizálható a háziállatszőr, a pollen és a poratka, mint allergén.

Fabri Cleanse – Antiallergén készítmény ruhák mosásához

Készítményünk egy olyan mosószeradalék, mely kárpitokhoz, szőnyeghez, valamint ruhákhoz lett kifejlesztve, s képes semlegesíteni a pollenek, a poratka, valamint az állatszőr allergén hatásait. A szénanáthások életét is nagyban megkönnyíthetjük használatával.

 

Home Cleanse – Antiallergén spray kárpitokra és szövetekre 

Matracok, kanapék, vagy egyéb bútortípusok tisztítására alkalmas, s mindezt egy praktikus, spraykiszerelésben kell elképzelni. Az anyag felvitele tehát roppant egyszerű, hatékonyságát pedig tudományos kutatások igazolják.