Antiallergén készítmény ruhák és ágyneműk mosásához

A FabriCleanse egy olyan mosószeradalék, mely képes semlegesíteni a ruhákon és kárpitokon megtapadt,  valamint a szőnyegben megtalálható pollenek, poratka, penész, illetve az állatszőr allergén hatásait.A szénanáthások életét is nagyban megkönnyíthetjük használatával.

Termékleírás

A FabriCleanse nélkülözhetetlen azok számára, akiknél allergiás reakciókat vált ki a ruhákon, textíliákon megtalálható pollen, poratka és állatszőr. A FabriCleanse mosószeradalék alacsony hőmérsékletű mosásnál is nagy hatékonysággal használható. A Bio-Life FarbriCleanse már 30 percnyi, alacsony hőfokon történő mosás után elpusztítja az adott textíliában megtalálható poratkák nagy részét, sok esetben 100 %-os hatásfokkal.A mindennapi mosások alkalmával ruháink tiszták, de nem pollen- poratka mentesek lesznek. Jelentős problémát okoz, hogy a FabriCleanse nélküli átlagos mosás során a poratkák allergénjei ugyan eltávolíthatóak, de maguk a poratkák sajnos nem. A magas hőmérsékletű mosás ugyan elpusztítja az élőlényeket, de sajnos a legtöbb esetben a ruhát és az ágyneműt is. A termékkel történő tisztítás után a poratkák elpusztulnak, és a termékben található eukaliptusz olajnak köszönhetően távol is maradnak azoktól. Mivel a készítmény gazdagon tartalmaz esszenciális olajokat, kiválóan alkalmas szőnyeg és kárpittisztításra is, hiszen az illóolajok még sokáig a kárpit anyagában maradnak, így gátolva meg, hogy az élősködők újra elszaporodhassanak. A flakon tartalma az előírtaknak megfelelő használat esetén kb. 7-8 mosásra elegendő.

A szer nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.

Használat előtt felrázandó!

Használati utasítás

  • 1. Gépi mosás kezdetekor tegyen 50 ml-t a mosószerhez.
  • 2. Mossa szokás szerint az ágyneműket és ruhákat.

 

Megjegyzés: Minden anyag mosására alkalmas, hideg és meleg mosáshoz egyaránt.
Kellemetlen illata a ruhák száradása során eltűnik. Eucalyptus-szal és YlangYlang-gal, melyek természetes Anti-allergének

Termékösszetétel: