Antiallergén spray kárpitokra és szövetekre 

A Home Cleanse anti allergén spray szőnyegek, matracok, függönyök, kárpitok és más lakástextíliák tisztítására alkalmas, hogy otthonunk nyugalmát allergiamentesen tudjuk élvezni. Az anyag felvitele roppant egyszerű, hatékonyságát pedig tudományos kutatások igazolják.

Ne szenvedjen tovább, inkább hárítsa el az allergia okait!

Termékleírás

A HomeCleanse nélkülözhetetlen azok számára, akiknél allergiás tüneteket okoz a lakásban található pollen, poratka, illetve az állatszőr.

Elsősorban 4-es típusú allergiás reakcióktól szenvedőknek (pl. csalánkiütés, ekcéma) ajánljuk a készítményt, mely képes szinte 100%-ban elpusztítani a kárpitokban lerakódott pollenek, poratkák és állatszőrök allergénjeit.

A matracokat, függönyöket, szőnyegeket igen nehéz tisztítani vagy átöblíteni, így a bennük lerakódott pollenek és poratkák megnehezítik életünket. A sprayben található illóolajok foltmentesen beszívódnak a kárpitokba és megakadályozzák azok újbóli elszaporodását, valamint minden ,más egyéb szemcsés allergén lerakodását és megtelepedését is gátolják . Jótékony hatásukat sokáig megtartják: egész egyszerűen megszűnhetnek az allergiás tünetek, akár teljesen is. A flakon tartalma az előírtaknak megfelelő használat esetén kb. 3 hónapig elegendő.

A szer nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.

Használati utasítás:

A flakont függőlegesen tartva, használat előtt jól rázza fel.

  • 1. Fújja a matracokra, párnákra, szőnyegekre, kárpitozott bútorokra, függönyökre és az állatok fekhelyére.
  • 2. Három fújást használjon m²-ként.
  • 3. Hagyja a befújt felületet 2-3 óráig száradni, majd porszívózza ki.

 

Poratka és állati szőr ellen használja havonta egyszer. A pollenszezon alatt hetente egyszer.
Tartsa zárva az ajtókat és az ablakokat.  Eucalyptus-szal és YlangYlang-gal, melyek természetes Anti-allergének.

Termékösszetétel: