SAMSUNG CSC

A PetalCleanse macska- és kisállattisztító lehetővé teszi, hogy a szem, az orr, a torok és a tüdő irritációja nélkül együtt lehessünk macska vagy más kis szőrös vagy tollas kedvencünkkel.

Ezen samponok minden olyan allergént eltávolítanak az állat szőrének felületéről, melyek egyébként kötőhártya gyulladást, orrnyálkahártya gyulladást, ekcémát, csalánkiütést, vagy asztmás rohamokat idézhetnének elő.

Termék leírás

Minden szőrös vagy tollas háziállat termel allergéneket, melyek allergiás reakciókat válthatnak ki gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

Az allergének a háziállatok nyálában, vizeletében és verejték mirigyeiben találhatóak. Az állat tisztálkodása során az allergének átkerülnek az állat szőrére, tollára.

A sampon heti egyszeri használatával megszüntetheti annak allergén jellegét, így orrnyálkahártya gyulladás, kötőhártya gyulladás, csalánkiütés és ekcéma nélkül élvezhetjük kedvencünk jelenlétét.

A Bio Life Pet Cleanse hatékonyságát igazolja egy felmérés, melynek során 2000-ben 106 allergiában szenvedő embert kértünk meg rá, hogy 3 hétig teszteljék termékeink hatékonyságát.

Az eredmény: a háziállatszőrre allergiások 97%-a a 3. hét végére részlegesen, vagy teljesen felhagyhatott a gyógyszerszedéssel. Aki a továbbiakban is rászorult a kezelésre annak is 3,02-ről 1.6 dózisra csökkent az adagja.

A megoldás állatbarát és rendkívül hatékony.

A szer nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.

Használati utasítás:
1. Megfésülni az állatot, hogy eltávolítsuk az elhalt szőrszálakat
2. Megnedvesítni egy ruhát 25-30 ml PetalCleanse /C™ – vel
3. Ezzel megtörölni az állatot szőrszál irányban és ellentétesen is
4. Törölközővel szárazra törölni
5. Használata hetente egyszer

Rozmaring és hársfavirág kivonattal, hogy kondicionálja az állatok szőrét és bőrét.

Termékösszetétel: