Ha az okokat megszüntetjük, a tünetek sem jelentkeznek!

Az Aszpartát Kft  az innovatív  gyógyászati eszközök bevezetésében és forgalmazásában érdekelt vállalkozás, melyekre nagy hangsúlyt fektet. Több új, gyógyszerhatóanyag mentes terméket és készüléket forgalmaz az allergia okok megszüntetését szolgáló termékeken keresztül egészen a poratkák elleni ultrahangos készüléktől a fájdalom csillapításig.

Magyarországon folyamatosan nő a krónikus allergiában szenvedők száma. Mára már a teljes lakosság több mint negyede, azaz közel 3 millió ember érintett valamilyen módon ezzel a betegséggel.

Az is tény, hogy az emberek gyógyszerterhelése is magasabb, mint a szükséges és elégséges mérték.

Évről évre egyre több az olyan antihisztamin készítmény és gyógyszer, mely elviekben arra szolgál, hogy megszüntesse vagy csökkentse az allergiától szenvedők kellemetlen tüneteit.

Elviekben alternatív megoldást jelenthetnek a homeopátiás szerek is az allergiás tünetek csökkentésére, de ezek a készítmények is csak a tüneteket, azaz az allergiás betegségek okozatait próbálják enyhíteni.

A Bio-Life és Medi Direct termékei azonban az eddigiektől teljesen más gondolkodásmódban, eltérő megközelítésben kínálnak megoldást a problémára.

A termékeink nem a már meglévő tünetek kezelésében vesznek részt, hanem az allergiás panaszok kialakulási okainál fejtik ki hatásukat.

A Bio-Life és Medi Direct termékek a környezet tulajdonságait hivatottak megváltoztatni használatukkal, az allergiás tünetek okainak, azaz az allergének mennyiségének csökkentése révén.

A Bio-Life és Medi Direct termékek nem gyógyszerek, hanem olyan – kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülő, vagy elektromos veszélytelen ultrahangot kibocsájtó – megelőző szerek és termékek, melyek megszüntetik vagy jelentősen csökkentik az állati szőrben, a ruhában, egyéb textíliákban, az ágyneműben és a levegőben található allergének (pl. pollen, poratka, macska- és kutya nyál) allergiás tüneteket okozó allergének mennyiségét.

Bio-Life. Kíméletesen az allergia ellen

A készítmények legnagyobb újítása, hogy használatuk nem gyógyszerezést jelent, hanem környezetátformálást.
Az angol kutatók által szabadalmaztatott allergia megelőző szerek nem járnak semmiféle irritációval, vagy egyéb, kellemetlen mellékhatással, hiszen teljes egészében gyógynövényekből és természetes összetevőkből állnak.

Az állatbarát, környezetbarát, mérgező anyagokat nem tartalmazó készítmények levegőpumpás, vagy praktikus kupakkal visszazárható kiszerelésben kaphatóak, attól függően, hogy kutya-, macska- , vagy kisállatsamponról, textíliák mosásához használatos kiegészítő tisztítóanyagról, vagy légtisztító sprayről van szó.

A Bio-Life Magyarországon általunk forgalmazott termékeinek kínálata:

  • Bio-Life AirCleanse, antiallergén légtisztító spray
  • Bio-Life FabriCleanse, antiallergén ruhák és ágyneműk mosásához
  • Bio-Life HomeCleanse, antiallergén spray kárpitokra és szövetekre
  • Bio-Life PetalCleanse Kutyatisztító, az emberekre veszélyes allergének semlegesítéséhez
  • Bio-Life PetalCleanse Macska- és kisállat tisztító, az emberekre veszélyes   allergének semlegesítéséhez
  • Ecocitrocin rovarirtó

 

A Medi Direct Magyarországon általunk forgalmazott termékeinek kínálata

  • allerDMX – poratkák elleni, megnövelt hatóerejű ultrahangos készülék
  • Paingone – a elektomos impulzusokat kibocsátó fájdalom csillapító eszköz

 

Miért ezek a termékek?

A válasz egyszerű: azért, mert nem jár egészségügyi kockázattal és használata nem igényel közvetlen kapcsolatot a szerrel. Mindez komoly előny, hiszen sokan éppen azért nem fordulnak orvoshoz, vagy homeopatához, mert nem szeretnének semmit sem beszedni.

Nem célunk az orvosok által felírt, vagy felírandó gyógyszerekről lebeszélni senkit  sem.

Mi csupán alternatívát kínálunk egy olyan környezet megteremtéséhez, melyben nem kell szenvedniük az allergiásoknak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal!